Experienced size advisor [email protected]
Free shipping in the Benelux
Free returns in the Benelux
Customer support 0113 270160

Paul & Shark 3 in 1

  • Geplaatst op
  • Door Pim
  • 0
Paul & Shark 3 in 1

Three in One. De laatste ontwikkeling uit van de Paul & Shark research afdeling. Wat er gebeurd is dat 3 dunne losse draden samen in 1 dikkere draad gedraaid worden. Alles in een high tech produktie site. Daarna...

Three in One.

De laatste ontwikkeling uit van de Paul & Shark research afdeling. Wat er gebeurd is dat 3 dunne losse draden samen in 1 dikkere draad gedraaid worden. Alles in een high tech produktie site.
Daarna ondrergaat de wol een proces wat de draden compacter maak. Je krijgt dan een sterkere draad. Een draad die niet pilt en minder haart.Het resultaat is een pullover die koeler aanvoelt en die sterker is.  Ook als u de pull wast, volgens het waslabel, zal hij keer na keer mooi blijven. 

(in de praktijk zie ik het nogal eens dat consument hun mooie dure trui 'maar zo weining mogelijk wassen' . Een begrijpelijke maar verkeerde benadering. En goede wolsoort kan juist opleven bij af en toe een wasbeurt. Let wel dat je de wasvoorschriften volgt. Maar met een goede nieuwe wasmachine, een wolwasprogramma, een heel klein beetje wasmiddel en liggend drogen ben je vaak al een heel eind)  

http://www.paulshark.it/akavideos/TECHNOLOGIES_3in1Lana.mp4

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending

in de Benelux

Gratis retour zenden

in de Benelux

Betrouwbaar

Meer dan 10.000 tevreden klanten

Winkel

Locatie: Goes, Zeeland