Experienced size advisor [email protected]
Free shipping in the Benelux
Free returns in the Benelux
Customer support 0113 270160

Paul & Shark, sterker dan ooit

  • Geplaatst op
  • 0
Paul & Shark, sterker dan ooit

Van Westen uit Goes : Paul & Shark specialist sinds 1987 !!

In een ongeremde storm
Gevangen tussen de genadeloos gevaarlijke bewegingen van water en wind
Zeilen staan bol, en mogen niet scheuren ​
Niks kan er fout gaan
Touwen staan strak en mogen niet breken
In het oog van de storm, is waar wij staan, overleven
Alles kan ik aan
Nooit ben ik bezweken

Paul & Shark

Meer dan een kledingmerk In 1975 bezocht Paolo Dini, de zoon van een fabriekseigenaar, het kleine havenstadje 'Maine'. Dini's aandacht werd getrokken door het zeil van een 18e eeuwse Klipper. Op het zeil, stonden de woorden 'Paul & Shark'. Destijds besefte Dini nog niet, tot wat zijn creatie zou uitgroeien.

'A sailing man's sailing gear', wordt het ook wel genoemd. Paul & Shark is geïnspireerd door de kracht van het zeil. Ze besteden veel aandacht aan het sterker en duurzamer maken van de stoffen die worden gebruikt.

Three in One Kompact Technologies

Three in One Kompact Technologies is een revolutionaire productiemethode van stoffen. De stof begint bij de draad. De draad is het lijdend onderwerp in dit onderzoek geweest. Voor een duurzamere, compactere en sterkere draad, zijn 3 draden samen gewikkeld tot één draad.

Voor de draden samen gewikkeld worden, ondergaan ze eerst een bijzonder proces. De draad wordt op constante snelheid door een vlam gehaald. Dit wordt gedaan om het pluizen te voorkomen. Drie draden worden samen gewikkeld tot de meest robuuste, compacte, schone en duurzame draad tot nu toe. De stof die van de draad wordt gemaakt, wordt door een speciaal natriumhydroxide bad gehaald. Deze handeling noemt men 'Mercering'. Dit zorgt voor een heldere stof, die goed bestand is tegen de wasmachine. De laatste stap in het proces heet 'Calendering'. Hier wordt de stof tussen stoomrollers gedrukt. Dit zorgt voor de zachte, fluweelachtige kwaliteit waar Paul & Shark om bekend staat.

Paul & Shark is koploper in het gebruik van technieken om hun kleding duurzaam en sterk te maken. Zo zorgen ze ervoor dat de drager van de kleding, opgewassen is tegen de 'onvoorspelbare wendingen van de wilde wateren'. Het is niet voor niets: "The Sailing Man's Sailing Gear".

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending

in de Benelux

Gratis retour zenden

in de Benelux

Betrouwbaar

Meer dan 10.000 tevreden klanten

Winkel

Locatie: Goes, Zeeland