Experienced size advisor [email protected]
Free shipping in the Benelux
Free returns in the Benelux
Customer support 0113 270160

Paul & Shark X Greg Lauren

Paul & Shark X Greg Lauren

Paul & Shark heeft het genoegen om het nieuwe project Paul & Shark X Greg Lauren te presenteren voor de herfst / winter 2019-capsule collectie.....

Paul & Shark heeft het genoegen om het nieuwe project Paul & Shark X Greg Lauren te presenteren voor de herfst / winter 2019-capsule collectie. 

De capsulecollectie is volledig met de hand gecreëerd door Greg Lauren in zijn atelier in Los Angeles: de ontwerper deconstrueerde iconische stukken van Paul & Shark, waarbij de stof en details werden gecombineerd met de kenmerkende GL-esthetiek en silhouetten. Door iets nieuws te maken van de meest iconische stukken van Paul & Shark. Deze samenwerking combineert de expertise van de ontwerper en zijn visionaire aanpak, het deconstrueren en opnieuw samenstellen van de items met een extreem grunge gevoel, gekoppeld aan de lifestyle van Yachting.

Door een op maat gemaakt productieproces is elk stuk uniek en exclusief, en wordt elk item geproduceerd in beperkte hoeveelheden.

De collectie is wereldwijd verkrijgbaar in 9 geselecteerde top retailers: Antonioli, Kith, H Lorenzo, Barneys, Joyce, 10 Corso Como, L'Eclarieur en Browns.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gratis verzending

in de Benelux

Gratis retour zenden

in de Benelux

Betrouwbaar

Meer dan 10.000 tevreden klanten

Winkel

Locatie: Goes, Zeeland